Babati és Társa Kft. - 9900 Körmend, Sport u.2.
Telefon: 94/594-095, 594-096
Fax: 94/411-299
E-mail:
Adószám: 11345790-2-18
Cg.: 18-09-106831

Első osztályú minőség

A Babati és Társa Kft. elsődleges célja a kifogástalan minőségű termékek előállítása. Ennek érdekében az alapítástól kezdve folyamatos fejlesztéseket végzünk, saját és uniós forrásokat is igénybe véve. A sertésfogadó, az automatizált vágóvonal, a daraboló és csomagoló üzemrész, a kiszolgáló létesítmények: szennyvíz-előtisztító telep, technikai bázis egy több lépcsős beruházás eredményeként a legkorszerűbb technológia szerinti gyártást teszik lehetővé. A húskészítmények hőkezelési paramétereit számítógép vezérli, a minőséget befolyásoló üzemállapotokat hőmérséklet felügyeleti rendszer ellenőrzi.
Az élelmiszerbiztonság és a nyomon-követhetőség az egyik legfontosabb szempont, hogy az élőállat felvásárlástól kezdve a késztermék előállításig minden folyamatot ellenőrizhessünk, hogy partnereinknek garantált, állandó minőséget nyújthassunk.

Laboratóriumi ellenőrzés

A kifogástalan minőség biztosítása érdekében az élő állat beérkezésétől a késztermékig minden folyamatot ellenőrzünk. A nagyüzemi telepekről vásárolt vágóállatokat a beérkezéskor az állatorvos ellenőrzi. A vágás során a hatósági laboratóriumban elvégzik a szükséges húsvizsgálatokat. Késztermékeink egyenletes minőségét szolgálja mind az üzemi mind az akkreditált laboratóriumi vizsgálatok folyamatos elvégzése.

De mitől olyan finom?

Termékeinket a régi hagyományos íz világnak megfelelően készítjük, ami magába foglalja az egyedi fűszerezést és a hagyományos füstölést. Elődeink legértékesebb tradícióit megőrizve, egyedi receptek alapján készítjük az ízletes húsos finomságokat: kolbász- és szalámiféleségeket, füstölt termékeket, szalonnákat.


Babati és Társa Kft. energetikai szakreferensi jelentés kivonata 2017 évről

Letöltés (PDF)